U kunt de enquete later als nog invullen

Cutcompany heeft vanaf heden een nieuwsbrief! Hierin vindt u de nieuwste aanbiedingen en producten.

Schrijf u nu in!

Inschrijven

Spiegels naar eigen ontwerp

Wij snijden spiegels naar uw eigen ontwerp in elke gewenste afmeting en vorm die u wenst. Tekening van het ontwerp kunt u zelf maken en opsturen via de Ontwerp pagina. Kies dan in stap 2 bij materiaal voor spiegel.

Materiaal

Spiegels maken wij over het algemeen uit spiegelacrylaat, omdat dit qua spiegeling dezelfde eigenschappen heeft als een spiegel van glas. Echter is spiegelacrylaat veel lichter en daarom makkelijk te monteren. Bovendien breekt het minder snel dan een glazen spiegel en kunnen wij spiegelacrylaat graveren. Wij kunnen de spiegel voorzien van een dubbelzijdige zelfklever zodat deze gemakkelijk gemonteerd kan worden. Zelfs tegen het plafond.

Een uniek cadeau

Op zoek naar een persoonlijk geschenk voor een opening van een zaak, een relatiegeschenk of als een trofee? Maak je keuze uit vele standaard ontwerpen voor de meest uiteenlopende gelegenheden of ontwerp uw eigen spiegel. De spiegel kan verkregen worden in verschillende kleuren.

Ontwerp toesturen

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u uw ontwerp uploaden via de Ontwerp pagina.

Onze ontwerpen

Voor voorbeelden van mogelijke ontwerpen verwijzen wij u naar de voorbeelden van spiegels. Ook kunnen wij de standaard ontwerpen uitsnijden uit spiegels.

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwerpen van een spiegel!