U kunt de enquete later als nog invullen

Cutcompany heeft vanaf heden een nieuwsbrief! Hierin vindt u de nieuwste aanbiedingen en producten.

Schrijf u nu in!

Inschrijven

Bestanden aanleveren

U kunt uw eigen ontwerp uploaden via de ontwerp pagina. Dit ontwerp dient wel aan een aantal eisen te voldoen om tot een goed eindresultaat te komen. Wij verzorgen een controle op het door u toegestuurd bestand voordat we verder gaan.

Tips bij Digitale oplevering

Afbeelding of logo: Als u een afbeelding door ons wilt laten uitsnijden kunt u dit het beste als vector bestand aanleveren. Dit kunt u maken in een programma zoals Illustrator of Autocad. Vector bestanden hebben een DXF, DWG, EPS of AI bestandsextentie. Tekst: Als u tekst wilt laten uitsnijden bijvoorbeeld voor een naambordje kunt u het besten gebruik maken van onze ontwerp pagina.

Tips voor digibeten:

Een foto van uw ontwerp: probeer een goede foto te maken van uw ontwerp. Wij zullen proberen hier een ontwerp van te maken. U kunt uw foto naar ons verzenden via de ontwerp pagina.

Ontwerp op papier of foto

Als u een mooi ontwerp op papier heeft kunnen wij dit tegen een vergoeding digitaliseren. Lever ons uw ontwerp op papier en wij digitaliseren het bij uw bestelling. U kunt uw ontwerp versturen naar: Postbus 730 3300 AS Dordrecht. Wij maken voor u dan een prijsopgave. Heeft u hierover verdere vragen, aarzel dan niet met ons contact op te nemen. De foto word u nadien samen met uw bestelling terugbezorgt.

Bij bestelling van een door ons gemaakt ontwerp of digitalisering, sturen wij eerst een voorontwerp welke u per mail word toegezonden. Pas bij goedkeuring van dit voorontwerp starten wij de productie.