U kunt de enquete later als nog invullen

Cutcompany heeft vanaf heden een nieuwsbrief! Hierin vindt u de nieuwste aanbiedingen en producten.

Schrijf u nu in!

Inschrijven

Maken van sjablonen

U kunt bij ons een sjabloon laten maken voor het beletteren van een muur, het aanbrengen van een motief op uw muur of het markeren van uw producten. Het enige dat wij van u nodig hebben is een ontwerp. Folies snijden wij met onze atom flashcut machine. Voor voorbeeldontwerpen verwijzen wij naar onze voorbeeld pagina.

Folies tbv het spuiten/rollen

Wanneer u een tekst of motief aan wilt brengen op uw muur kunnen wij voor u een sjabloon snijden uit sjabloon folie. Onze folie heeft een kleeflaag waardoor het gemakkelijk aangebracht kan worden op de plek waar het toegepast gaat worden. Bij het verwijderen laat de folie geen lijmresten achter.

Je kan het overal op doen; het plafond, de muren, lambrisering, deuren en meubels.

Stalen of houten sjablonen

Heeft u een sjabloon nodig dat meerdere malen toegepast gaat worden of voor wat zwaardere toepassingen dan kunnen wij het ook maken uit hout of staal. Hiervoor gebruiken wij een waterstraal snijder.

Stalen of houten sjabloen worden vaak gebruikt wanneer een logo meeredere malen op een product gespoten dient te worden, of wanneer het gebruikt wordt om met een hogo druk reiniger teksten op muren of straten te spuiten.