U kunt de enquete later als nog invullen

Cutcompany heeft vanaf heden een nieuwsbrief! Hierin vindt u de nieuwste aanbiedingen en producten.

Schrijf u nu in!

Inschrijven

Montage van borden

Voor de keuze van de beste montagemethode zijn er 3 dingen van belang:

- Het gewicht van het bord;
- Het materiaal waarvan het bord is gemaakt;
- De ondergrond waar u bord op gaat bevestigen.

Verder zijn er de volgende methode's om uw bord te monteren.

Optie 1 - Vlakke montage

Voor montage op vlakke oppervlakten of normaal metselwerk.

1.1 - Verzonken schroefgaten
RVS afstandhouders is vrijwel de meeste Afhankelijk van het naambord worden er circa 2 tot 4 verzonken schroefgaten in het naambord gemaakt voor montage. Schroeven en pluggen worden meegeleverd.

1.2 - Vlakke montage
RVS afstandhouder voor het monteren van uw naambord aan de wand. Bij deze houders worden de dopjes geleverd met bijpassende kleur.

Optie 2 - Montage op afstandhouders

Afstandhouders zijn ons meest gebruikte bevestigingssysteem voor letters, cijfers en/of logo's. Bij montage op afstandhouders zijn er geen schroeven te zien en zweeft het geheel circa 1 tot 2 cm van de ondergrond. Dit geeft het geheel een dik uiterlijk, mooie schaduwwerking en een 3D look en feel. Hieronder vindt u 3 verschillende methodes voor bevestinging van uw letters, cijfers en/of logo(s) op afstandhouders. Welke methode geschikt is voor uw toepassing is afhankelijk van het materiaal en het gewicht van uw letters, cijfers en/of logo(s).

2.1 - RVS afstandhouders
RVS afstandhouder voor het monteren van uw naambord aan de wand. Deze RVS afstandhouders hebben een licht consiche kop. Uw naambord komt met deze afstandhouders 15mm van de wand af.

2.2 - RVS Hoekmontage
RVS afstandhouder voor het monteren van uw naambord aan de wand. Bij deze afstandhouders wordt het bordje op de hoeken geklemd.

2.3 - RVS Randmontage
RVS afstandhouder voor het monteren van uw naambord aan de wand. Bij deze afstandhouders wordt het bord aan de zijkanten geklemd. Deze afstandhouders hebben een platte kop met een imbusschroef aan de voorzijde.

Optie 3 - Staande montage

3.1 - Staand Recht
RVS afstandhouder voor het staan neerzetten van uw naambord. Dit is een zeer exclusieve manier van het presenteren van uw naambord.

3.2 - Staand Schuin
RVS afstandhouder voor het staan presenteren van uw naambord. Dit is een zeer exclusieve manier van het presenteren van uw naambord.

Optie 4 - Haakse montage uithangbord

4.1 - RVS Haakse montage
RVS afstandhouder voor het haaks-op-de-wand monteren uw naambord.

 

*Let op: Cutcompany stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, welke is veroorzaakt tijdens of na de montage van borden.